zaterdag, juni 09, 2007

SCHILDEREN, FOTOGRAFEREN ... HARDLOPEN ?Toegegeven ! Volledig ! Een plofkop en een pens. Het loon van stilstand. Maar eigenlijk en ik durf het wel voorzichtig te beweren, ook wel van hard werken. Het werd een beetje hoog tijd om weer een beetje lijn in mijn bedrijfsvoering te krijgen en een balans te vinden tussen werk en ontspanning. Mindere financiele periodes zijn niet echt leuk, hoewel voor een kunstenaar natuurlijk niet geheel onbekend terrein, maar gelukkig ziet het er weer een beetje rooskleuriger uit inmiddels. Dat u dat maar even weet, want voordat u denkt dat ik me aan het meest boaring onderwerp aller onderwerpen ga bezondigen ga ik het weer eens even lekker over hardlopen hebben, want ik heb me voorgenomen om weer eens wat frequenter de paden op en de zwartelaan uit te lopen. Hiha, dat voelt weer lekker. Met mijn toptrainer had ik een bonussysteem uitgewerkt dat ik een chocoladereep krijg als ik iedere training meemaak, maar ach en wee, de eerste de beste keer na deze in mijn ogen perfecte afspraak was het al weer mis. Een tandartsafspraak zorgt ervoor dat ik niet eens een gaatje kan ontwikkelen op deze manier. Als clausule in deze afspraak was echter ook het trakteren van een tompouce voor iedere keer dat ik de training mis voor mijn rekening zal nemen, maar nu zit het er zelfs bijna in dat toptrainer moddervet uit deze overeenkomst gaat komen, want afgelopen vrijdag was het wederom mis. Ben bang van onweer ! Ik geef het maar gewoon toe en ik vind het gewoon niet lekker om dan te trainen.

Maar ik ben toen de bui voorbij was toch wel weer lekker in mijn eentje gaan trainen, want het is gewoon weer lekker. Het voelt weer goed na een poosje minder gemotiveerd te zijn geweest de boel weer op te pakken.

Het werkt dan misschien wel om dit op het wijde web te publiceren opdat er geen weg terug is en je doet aan zelfmotivatie. Net ietsje vaker bloggen dan tot nu het geval was. Ik waarschuw u nu maar vast. U hoort nog van mij.

Geen opmerkingen: