vrijdag, oktober 16, 2009

Comeback : )

What's new pussycat ?

Het was angstig stil op deze plek. Tijd voor wat reuring de komende tijd. Sport en spel, kunst en vliegwerk, opschepperij en zieleleed. Op een blog kan het allemaal.

Het hardloopseizoen is weer begonnen en ik mag weer iedere woensdag en vrijdagochtend weer letterlijk opdraven. Om de ongelijke strijd tegen de kilo's weer op te vatten. Het valt niet mee, ik ben gewoon te kort voor mijn gewicht, maar het is altijd meegenomen om conditioneel weer een beetje bij te komen. Als je eenmaal weer een beetje duurvermogen krijgt kan je weer langer lopen en die verbranding weer een beetje op gang krijgen. De poreuze cirkel zullen we het maar noemen en lopen is leuk om de trainerds te mogen citeren.
Het was vandaag testloop. Net weer begonnen en neus in boter. 5000 meter in 33.27 is niet echt om te gillen, maar het is weer een begin. 10 weken geleden was het na 6 minuten alweer wandelen geblazen. Dus ...

Verder en dat is echt een verrijking voor de omgeving is het bijna zover dat het hele mountainbikeparcours klaar is. Superbaan !
1 uur 22 minuten en 39 seconden is mijn pr, met val, vastrijden in het mulle zand en het vinden van de juiste route. Mijn smurf, de blauwe Cannondale mountainbike weet de weg nog niet helemaal, maar ook dat zal de komende winter wel gaan veranderen. Zondag mag ie trouwens uit. Naar de Wouwse Tol.

Afijn ik heb een poging gedaan om mijn eerste bericht sinds tijden weer het net op te slingeren. Ik had al een paar keer wat in die richting gepoogd, maar er was altijd weer die latente drang tot perfectie en natuurlijk was het bericht nooit goed genoeg om de comeback te rechtvaardigen, maar fuck it. Just do it. Volgende keer meer.


058surfdudesB

Geen opmerkingen: