zaterdag, juni 04, 2011

Misco Nederland HP grootformaatprinter Z3200 MISCO THE MUSICALMisco Nederland HP grootformaatprinter Z3200 MISCO THE MUSICAL

Hoe kan ik mijn ervaring over mijn vreugdevolle contact en liefdevolle transactie via de online shop van Misco Nederland nou zo goed mogelijk omschrijven …..

Dat mijn bestelling inmiddels 52 dagen geleden is en de betaling inmiddels 38 dagen bij hen binnen is zijn naakte en objectieve feiten. Ik ben in de tussentijd een rijpe man met een baard geworden.

Zal het me lukken om niet te vervallen in sneu geleuter en kan ik me weerhouden van een wanstaltige scheldpartij ? Zou het me lukken na deze ervaring toch een beetje objectief en vooral constructief te blijven. De ingrediƫnten voor een goedkope klucht lijken ruimschoots voor handen. In ieder geval een musical.

Was het eerste gedeelte van het hele aankoopverhaal al een ronduit een feest, het vervolg is evenzeer een verhaal om in extase van te raken.

Waar waren we gebleven ?

O ja in het 2e bedrijf derde akte:
We zijn inmiddels zover dat de bid is goedgekeurd. Mijn betaalde lieve som van 2499 euro mag bij hun blijven. Dat was nog eens goed nieuws en nu zou de printer geleverd gaan worden op ….. 2 juni. Ik zing het uit van blijdschap. Het gaat gebeuren, het gaat gebeuren en kirrend van plezier blader ik in mijn agenda. 2 juni, 2 juni, 2 juni Hemelvaartdag ? ??

Oh domper, oh bummer, welk een tegenslag en ik bel ze terug om ze te waarschuwen en ze te weerhouden van misinformatie. Het wordt opgepakt en het wordt 3 juni, 3 juni, 3 juni en wederom is mijn inborst gevuld met een onmeetbare vreugde.

Op 3 juni zorg ik dat ik mijn nette kleren aan heb en met de haren fris gekamd sta ik de bode op te wachten. Ik tuur uit het raam, drentel vrolijk en verwachtingsvol heen en weer en kijk of ze er al aan gaan komen. Oh ik kan niet wachten. Ik ga zo aanstonds mijn 38 dagen geleden gekochte printer al zo vlot aanschouwen. ….

Het wordt 10 uur, 11 uur, 12 uur en in een flits krijg ik een idee om mijn blijde ontvangst zelfs nog wat meer kracht bij te zetten…. Ik ga weer even lekker met Misco bellen en vraag hoe laat ze kunnen komen en met wie ze vervoeren. Gelukkig weten ze dat niet, want ze hebben een nieuw ordersysteem en niemand weet gelukkig hoe je er mee moet werken, maar het allerleukste is dat ze wel weten dat het waarschijnlijk 6 juni, 6 juni 6 juni gaat worden ...

PS : Op dinsdag 7 juni is de printer aan huis geleverd. Net toen ik dacht dat het op deze dag ook niet zou gaan gebeuren. Toevallig was ik nog thuis. Anyway ... het apparaat zelf. Niks mis mee. Nazorg 0,0 hoewel er nog een gedeelte van de rekening openstond mbt proefpapier. Dat is uiteindelijk in der minne geschikt na een aanmaning ter betaling. Pas toen ook heb ik voor het eerst contact gehad met iemand uit het kader. We werden het erover eens dat de transactie niet helemaal gelopen is zoals het handboek verkopen voorschrijft ... Voor de eerste keer hoorde ik iets wat op excuses duidde. Uiteindelijk toch nog een menselijk geluid. De goede man werkte pas twee weken bij Misco en was er duidelijk over dat het in de toekomst niet meer voor zou komen en of ik niet genegen was dit bericht te verwijderen. Ik doe dit niet, maar spreek de hoop uit dat de communicatie in het verloop wat soepeler verloopt. Dan kan het misschien nog wel eens wat worden met andere klanten.

Geen opmerkingen: